Deprem Son Dakika Haberleri : Son Dakika Haberi Balikesir De Deprem Oldu Istanbul Da Da Hissedildi Guncel Haberleri - Jun 19, 2021 · i̇stanbul'da özellikle anadolu yakası'nda hissedilen bir deprem meydana geldi.

Deprem Son Dakika Haberleri : Son Dakika Haberi Balikesir De Deprem Oldu Istanbul Da Da Hissedildi Guncel Haberleri - Jun 19, 2021 · i̇stanbul'da özellikle anadolu yakası'nda hissedilen bir deprem meydana geldi.. Jun 22, 2021 · 7 daki̇ka sonra bi̇r deprem daha. Vatandaşlar olayın şokuyla kendini sokaklara attı. Jun 19, 2021 · i̇stanbul'da hissedilen bir deprem meydana geldi. Bu depremden 7 dakika sonra saat 01.21'de merkez üssü yine ege denizi'nin datça açıklarında 3.4 büyüklünde ikinci deprem meydana geldi. Deprem tüm marmara bölgesi'nde hissedildi.

Jun 19, 2021 · i̇stanbul'da özellikle anadolu yakası'nda hissedilen bir deprem meydana geldi. Özellikle i̇stanbullular deprem nedeniyle tedirgin oldu. Son dakika habere göre deprem, afad verilerine göre, i̇stanbul kartal'da 3.9 şiddetinde gerçekleşti. Vatandaşlar olayın şokuyla kendini sokaklara attı. Jun 22, 2021 · son dakika haberler, köşe yazılar, ekonomi, magazin, siyaset, spor gündeminin tek adresi haberturk.com;

Son Dakika Haber Deprem Kusadasi Nda Siddetli Hissedildi O Anlar Kamerada Son Dakika
Son Dakika Haber Deprem Kusadasi Nda Siddetli Hissedildi O Anlar Kamerada Son Dakika from foto.sondakika.com
Özellikle i̇stanbullular deprem nedeniyle tedirgin oldu. Jun 22, 2021 · son dakika haberler, köşe yazılar, ekonomi, magazin, siyaset, spor gündeminin tek adresi haberturk.com; Son dakika haberi, son dakika haberleri. Jun 19, 2021 · son daki̇ka| i̇stanbul'da büyük şiddette korkutan bir deprem meydana geldi. Son dakika haberleri sayfamız sayesinde haberleri ilk siz öğrenin. Vali yerlikaya, herhangi bir olumsuzluk. Afad depremin şiddetini 3.9 merkez üssünü kartal olarak açıklarken, kandilli rasathanesi ise depremin sultanbeyli merkezli ve 4,2 büyüklüğünde meydana geldiğini duyurdu. Son dakika habere göre deprem, afad verilerine göre, i̇stanbul kartal'da 3.9 şiddetinde gerçekleşti.

Son dakika haberleri sayfamız sayesinde haberleri ilk siz öğrenin.

Afad depremin şiddetini 3.9 merkez üssünü kartal olarak açıklarken, kandilli rasathanesi ise depremin sultanbeyli merkezli ve 4,2 büyüklüğünde meydana geldiğini duyurdu. Depremin ardından açıklama yapan i̇stanbul valisi ali yerlikaya, şu ana kadar güvenlik ve zabıta birimlerine gelen herhangi bir olumsuzluğun bulunmadığını belirtti. 3,9 büyüklüğündeki deprem anadolu yakası'nda ve çevresinde daha fazla hissedildi. Saat 15:07 sularında meydana gelen depremin derinliği 7.06 kilometre, enlemi 40.9413 ve boylamı 29.2328 olarak ölçüldü. Son dakika haberi, son dakika haberleri. Vatandaşlar olayın şokuyla kendini sokaklara attı. Jun 19, 2021 · afad'ın son dakika açıklamasına göre saat 15:07 sularında merkez üssü istanbul sultanbeyli olan 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İstanbul'da saat 15.07'de 3,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Jun 19, 2021 · i̇stanbul'da özellikle anadolu yakası'nda hissedilen bir deprem meydana geldi. Bu depremden 7 dakika sonra saat 01.21'de merkez üssü yine ege denizi'nin datça açıklarında 3.4 büyüklünde ikinci deprem meydana geldi. Jun 19, 2021 · son dakika: Haber merkezi 02 haziran 2021, 09:26 son güncelleme: Jun 19, 2021 · son daki̇ka| i̇stanbul'da büyük şiddette korkutan bir deprem meydana geldi.

İstanbul'da saat 15.07'de 3,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Vali yerlikaya, herhangi bir olumsuzluk. Son dakika haberi, son dakika haberleri. Özellikle i̇stanbullular deprem nedeniyle tedirgin oldu. Jun 19, 2021 · son daki̇ka| i̇stanbul'da büyük şiddette korkutan bir deprem meydana geldi.

Son Dakika Istanbul Da Deprem Avcilar Ve Silivri Sallandi Son Depremler
Son Dakika Istanbul Da Deprem Avcilar Ve Silivri Sallandi Son Depremler from www.karar.com
İstanbul'da saat 15.07'de 3,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 15.07'de meydana gelen depremin merkezi i̇stanbul'un kartal ilçesi oldu. Jun 19, 2021 · i̇stanbul'da özellikle anadolu yakası'nda hissedilen bir deprem meydana geldi. Deprem tüm marmara bölgesi'nde hissedildi. 3,9 büyüklüğündeki deprem anadolu yakası'nda ve çevresinde daha fazla hissedildi. Jun 19, 2021 · afad'ın son dakika açıklamasına göre saat 15:07 sularında merkez üssü istanbul sultanbeyli olan 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son dakika haberi, son dakika haberleri. Jun 19, 2021 · i̇stanbul'da hissedilen bir deprem meydana geldi.

Saat 15:07 sularında meydana gelen depremin derinliği 7.06 kilometre, enlemi 40.9413 ve boylamı 29.2328 olarak ölçüldü.

Afad depremin şiddetini 3.9 merkez üssünü kartal olarak açıklarken, kandilli rasathanesi ise depremin sultanbeyli merkezli ve 4,2 büyüklüğünde meydana geldiğini duyurdu. Merkez üssü kartal olan kısa süreli sarsıntı panik yarattı. Jun 02, 2021 · osmaniye'nin kadirli ilçesinde deprem oldu. Vatandaşlar olayın şokuyla kendini sokaklara attı. Jun 19, 2021 · i̇stanbul'da özellikle anadolu yakası'nda hissedilen bir deprem meydana geldi. Bu depremden 7 dakika sonra saat 01.21'de merkez üssü yine ege denizi'nin datça açıklarında 3.4 büyüklünde ikinci deprem meydana geldi. Özellikle i̇stanbullular deprem nedeniyle tedirgin oldu. Haber merkezi 02 haziran 2021, 09:26 son güncelleme: Depremin ardından açıklama yapan i̇stanbul valisi ali yerlikaya, şu ana kadar güvenlik ve zabıta birimlerine gelen herhangi bir olumsuzluğun bulunmadığını belirtti. Son dakika haberi, son dakika haberleri. Son dakika haberleri sayfamız sayesinde haberleri ilk siz öğrenin. Son dakika haberleri sayfasında gündem ile ilgili flaş haberler, yeni haberler, en son güncel haber gelişmeleri ve gündemin ses getiren haberleri yer almaktadır. Jun 19, 2021 · i̇stanbul'da hissedilen bir deprem meydana geldi.

Haberturk.com haber içerikleri kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz, haberler. Vatandaşlar olayın şokuyla kendini sokaklara attı. Jun 19, 2021 · son daki̇ka| i̇stanbul'da büyük şiddette korkutan bir deprem meydana geldi. Jun 22, 2021 · son dakika haberler, köşe yazılar, ekonomi, magazin, siyaset, spor gündeminin tek adresi haberturk.com; Son dakika haberleri sayfasında gündem ile ilgili flaş haberler, yeni haberler, en son güncel haber gelişmeleri ve gündemin ses getiren haberleri yer almaktadır.

Son Dakika Haberi Mugla Da 5 Buyuklugunde Deprem Son Depremler Ntv
Son Dakika Haberi Mugla Da 5 Buyuklugunde Deprem Son Depremler Ntv from cdn1.ntv.com.tr
Deprem tüm marmara bölgesi'nde hissedildi. Jun 22, 2021 · son dakika haberler, köşe yazılar, ekonomi, magazin, siyaset, spor gündeminin tek adresi haberturk.com; İstanbul'da saat 15.07'de 3,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad depremin şiddetini 3.9 merkez üssünü kartal olarak açıklarken, kandilli rasathanesi ise depremin sultanbeyli merkezli ve 4,2 büyüklüğünde meydana geldiğini duyurdu. Son dakika haberleri sayfamız sayesinde haberleri ilk siz öğrenin. Son dakika haberleri sayfasında gündem ile ilgili flaş haberler, yeni haberler, en son güncel haber gelişmeleri ve gündemin ses getiren haberleri yer almaktadır. Jun 22, 2021 · 7 daki̇ka sonra bi̇r deprem daha. 3,9 büyüklüğündeki deprem anadolu yakası'nda ve çevresinde daha fazla hissedildi.

Depremin ardından açıklama yapan i̇stanbul valisi ali yerlikaya, şu ana kadar güvenlik ve zabıta birimlerine gelen herhangi bir olumsuzluğun bulunmadığını belirtti.

Depremin ardından açıklama yapan i̇stanbul valisi ali yerlikaya, şu ana kadar güvenlik ve zabıta birimlerine gelen herhangi bir olumsuzluğun bulunmadığını belirtti. Haberturk.com haber içerikleri kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz, haberler. Afad, saat 09.14'te meydana gelen depremin büyüklüğünü 4,2 olarak açıkladı. Vali yerlikaya, herhangi bir olumsuzluk. Özellikle i̇stanbullular deprem nedeniyle tedirgin oldu. Son dakika haberleri sayfamız sayesinde haberleri ilk siz öğrenin. Jun 19, 2021 · son dakika: Jun 19, 2021 · son daki̇ka| i̇stanbul'da büyük şiddette korkutan bir deprem meydana geldi. Jun 19, 2021 · i̇stanbul'da özellikle anadolu yakası'nda hissedilen bir deprem meydana geldi. Saat 15.07'de meydana gelen depremin merkezi i̇stanbul'un kartal ilçesi oldu. Son dakika habere göre deprem, afad verilerine göre, i̇stanbul kartal'da 3.9 şiddetinde gerçekleşti. Haber merkezi 02 haziran 2021, 09:26 son güncelleme: Afad depremin şiddetini 3.9 merkez üssünü kartal olarak açıklarken, kandilli rasathanesi ise depremin sultanbeyli merkezli ve 4,2 büyüklüğünde meydana geldiğini duyurdu.

Afad depremin şiddetini 39 merkez üssünü kartal olarak açıklarken, kandilli rasathanesi ise depremin sultanbeyli merkezli ve 4,2 büyüklüğünde meydana geldiğini duyurdu deprem son dakika. Jun 19, 2021 · i̇stanbul'da özellikle anadolu yakası'nda hissedilen bir deprem meydana geldi.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook